Suomen parhaat tapahtumapaikat
 

Kaupunki

 

Kapasiteetti

 

Tilatyyppi

 

Palvelut

 

Suomen parhaat tapahtumapaikat

Lippupisteen toteuttama Suomen parhaat tapahtumapaikat -sivusto esittelee yli 70 erilaista tapahtumataloa Hangosta Inariin. Olemme tehneet sivuston niille tapahtumajärjestäjille ja keikkamyyjille, jotka miettivät missä he voisivat seuraavan esityksensä järjestää - sekä tapahtumapaikoille, jotta ne voisivat kertoa, mikä kaikki on mahdollista juuri heidän kattonsa alla. Toivomme, että verkkosivuston avulla talot löytävät uusia asiakkaita ja järjestäjät hyödyllistä informaatiota.

Mukaan sivustolle on kutsuttu ensisijaisesti paikkoja, joihin on joskus myyty lippuja Lippupisteen kautta ja joihin lippuja voi jatkossakin myydä Lippupisteessä. Sivustolle on helppo tulla mukaan – ota yhteyttä suoraan osoitteeseen mari.hatakka@lippu.fi.

Lippupiste palvelee aina myös kaikissa lipunmyyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa: otamme lippujen ennakkomyynnin, ovimyynnin ja kulunvalvonnan kysymykset vakavasti ja tarjoudumme myös hoitamaan nämä osa-alueet puolestasi osittain tai kokonaan. Kaikissa asioissa voit olla yhteydessä osoitteeseen myyntitiimi@lippu.fi - olemme kuulolla!

Lisää tietoa Lippupisteestä osoitteessa www.menestyskumppani.fi.

Ota yhteyttä Lippupisteeseen

Kun haluat mukaan sivustolle ota yhteyttä Mariin mari.hatakka@lippu.fi

Kaikissa asioissa auttavat myyntitiimimme ammattilaiset myyntitiimi@lippu.fi


Lippuja voitte ostaa osoitteesta: www.lippu.fi.